Waarvoor staan we

Persoonlijk

Wij zijn een personal coaching studio die het hoogste belang hecht aan precieze, doelgerichte en enthousiaste begeleiding. Elk lid bij ons wordt vanaf de allereerste training door onze gediplomeerde coach op een efficiënte en doelgerichte manier begeleidt.

Technologisch

Daarenboven maken wij gebruik van de allernieuwste en hoogtechnologische apparatuur, namelijk het Technogym Biocircuit. Meer info verder.

Therapeutisch

Heb je daarnaast ook medische klachten of kwaaltjes die je met de leeftijd meedraagt? Geen nood! Onze coach zal dit samen met jou bespreken en geeft je extra oefeningen om jouw pijn te doen verminderen.

Door deze combinatie slagen wij erin om iedereen die bij ons binnenstapt de allerbeste opvolging te voorzien. Zo zal elke oefening baat hebben bij het halen van je doelstelling en rond je op al 30 minuten een volledig trainingsprogramma af.

Trajecten

Door middel van onze 2 opvolgingstrajecten, nl. ReShape en ReShape Premium, zorgen wij voor voldoende feedbackmomenten en evaluaties zodat je trainingsprogramma nooit verveelt en altijd opbouwend blijft werken.

Technogym Biocircuit

Het Technogym Biocircuit is een circuittraining die wordt opgesteld met de allernieuwste en hoogtechnologische fitnessapparatuur.

Dit omvat een circuit van 12 toestellen met een vaste trainingstijd en rusttijd per toestel. Alle toestellen zijn verbonden met een centrale console die, nadat je bent ingelogd met je persoonlijke polsband, aangeeft op welk toestel je het trainingscircuit zal starten (gewoonlijk één van de crosstrainers). Na het uitvoeren van de eerste oefening krijg je 30 seconden tijd om door te schuiven naar de volgende oefening enz.

Doordat de trainingstijd en rusttijd op alle toestellen synchroon verloopt, schuiven alle deelnemers van het circuit op hetzelfde moment door naar hun volgende oefening. Op deze manier moet je nooit wachten en kan je heel vlot een volledige training afronden.

Je polsband bevat bovendien zelfs alle informatie om het toestel zich volledig automatisch te laten instellen. Zo zal de weerstand, trainingsmethode, zithoogte, rugsteun, … van elk toestel automatisch worden ingesteld wanneer je jouw polsband inscant aan dit toestel.

Dit revolutionair concept biedt zelfs verschillende trainingsmethodes. Zo kan je coach het Biocircuit instellen om je te helpen vermageren, om je te doen starten met bewegen, om je spiermassa te laten bijkweken of simpelweg om gezond te blijven.

Het is echt voor iedereen geschikt!

Openingsuren

Toegang voor leden
Ma – Zo06:00 – 23:00
incl. zon- en feestdagen.
Persoonlijke coaching
Om een afspraak te maken klik hier